Непознати разбојници краду интернет

Синоћ око три часа после поноћи, у центру Београда, група непознатих маскираних маладића у присуству пајсера, отворила је кладионицу “Бразилија” и однела два пакета четворо мегабитног интернета.


Како фломастер сазнаје, провале су се догодиле и у две оближње куће, чији су власници пре неколико дана потписали уговоре о коришћењу, такође четворо мегабитног интернета. Није потврђено да ли је и њима однет интернет, али комшије кажу да нико од њих од тада није виђен на фејсбуку.


Власник кладинице је кроз сузе потврдио да је синоћ дошло до крађе, и додао је да је запрепашћен у каквом друштву живимо и да још не верује да се то њему догађа. Врхунац безобразлука је то што су разбојници после крађе оставили отворена улазна врата, и на тај начин нанели непроцењиву штету власнику, који несме ни да помили колики ће стићи рачун за гас.

По његовим речима, без инатернета он слободно може да затвори кладионицу, и ако му држава не помогне то ће се и десити.

- Уложио сам последње паре у овај посао, чак сам се и задужио код кума, позивам све људе добре воље да помогну ако су у могућности, јер без нечије помоћи ћу скорз пропасти, могао бих и кума да изгубим. -Каже поштени власник.

Како је кладионица у бизини основне школе, деца често на паузама сваћају овамо, ако се деси да се кадионица затвори, деца би време великих одмора проводила на улици, што свакако нико од на не жели.

Поводом ове вести огласио се директор Србијагаса Душко Бајатовић, који је рекао да ће ово предузеће изаћи у сусрет покраденом власнику, тако што ће му рачун од гаса за овај месец умањити за 30 процената. Док из Телекома кажу да не могу ништа помоћи, јер је уговор о коришћењу интернета потписан на две године и он се мора испштовати.

Министар полиције Ивица Дачић рекао је за Магазин Фломастер да полиција интензивно трага за непознаим починиоцима, и апеловао на грађане ако сличајно примете да неко има приметно бржи интернет, да то пријаве најближој станици

0 коментара: